Dax för en uppdatering!

Hej alla glada.
Sorry alla läsare men vi har haft problem med våran dator och har inte kunnat komma ut på nätet men nu äntligen så har vi fått låna en dator så att vi kan skriva vad vi ha gjort.
En del har hänt sen senast,Lucas har börjat att inskolas hos sin dagmamma och det går jätte bra visserligen har han bara varit där två gånger än men det kommer inte att bli några problem.
Zeth har börjat att bowla varje Torsdag och tycker att det är jätte kul, han är faktiskt riktigt duktig och efter att bowlingen är klar brukar vi avsluta med en glass.
Zeth har haft lite otur och ramlat ur sin våningssäng och slagit i ena sidan av ansiktet så nu har han alla möjliga färger. Som tur va gick det bra, inga lösa tänder eller brutna ben.
Magnus har ochså haft otur och vrickat foten så nu hoppar han på kryckor, vet inte riktigt vad som händer här hemma så nu fattas det väl bara att jag och Lucas hittar på nått ochså, vilket inte får hända för om två veckor börjar jag att jobba.
Vi har även suttit ett par kvällar nu jag och Magnus för att planera om hur vi ska göra om här hemma så Lucas ska kunna få ett eget rum och vi tror att vi kommit fram till en bra lösning, så nu blir det att åka till IKEA och de är ju alltid lika kul tills man kommer till kassa har man otur kan de bli dyrt men oftast är det rätt bra priser där.
Vi hade tänkt från början att Zeth och Lucas skulle dela rum men Zeth behöver få ha sitt egna rum.
Idag så fyller våran lill kille Lucas 1 år, tänk va tiden går fort så idag blir det tårtkalas och paket öppning, men på Lördag har vi det stora kalaset då alla kommer så då blir det tårta och paket igen.
Så fram tills dess får ni ha det så bara.
Kramiz

RSS 2.0