Dålig start på Måndags morgonen.

Så var det Måndag igen Magnus har åkt iväg för att jobba och kommer inte hem förän på Torsdag och det är alltid lika tråkigt men så är det som tur är kommer han ju hem igen.Nu till den dåliga starten, morgonen hade ju kunnat börja lite bättre än va den gjorde,vi går upp som vanligt käka lite frulle och byter sen om för Zeth skulle till dagis.
När mamma byter om på Lucas kommer Zeth med en hand över ena ögat då har han ramlat ner från soffan och slagit i ögat i bordet så de va snabbt på med en kall handduk över ögat för att kyla ner svulnaden,som tur va gick det bra men vi får räkna med att det nog kommer att bli blått.
Men sen bar det iväg till dagis efter lite tjat,när vi väl va där hade Zeth så brott in till sina kompisar att han glömde att säga hej då till oss.
Vi tog en promenad till Hörnan där vi fika och Lucas fick leka lite,sen gick vi hem och fixade lite lunch moster Ann-Charlotte kom på besök så vi käka lite tog en kopp kaffe.
Så var det dax att hämta Zeth på dagis,och vilket härlig väder vi fick på eftermiddagen så vi tog en lite längre väg hem, när vi kom hem så lekte vi alla på golvet barnen hade brottar stund med mamma.
Sen tog det inte lång stund innan det var Bolibompa och dax för barnen att lägga sig.

Kramizar Annica =)

Vad har vi gjort under veckan.

Denna vecka så ha Magnus varit borta på jobb så de har varit lite ensamt här hemma, barnen har längtat efter pappa (mamma oxå) men som tur är har vi hittat på en del skoj så dagarna har gått rätt fort.
Vi har bla varit på Hörnan i början av veckan, men annars så har vi spelat en del spel kollat på lite film och spelat tv-spel.
På torsdag så va vi till sjukhuset med Zeth för han skulle på 5 1/2 års kontroll och sen skulle han även få en spruta, när han kom dit så fick han bla stå på ett ben, hoppa, rita, och klippa och allt klarade han felfritt.
Så var det dax för sprutan, Zeth va jätte duktig de gjorde lite ont när dom stack med nålen men sen gick de bra.När vi kom hem gjorde vi inte så mycke Jessika och Dennis kom en sväng vi fika lite och spelade ett spel, på kvällen så kom pappa hem och då blev det liv i luckan barnen blev så glade över att pappa va hemma igen.(mamma blev oxå glad)
Igår (fredag alltså) så hade Zeth lite ont i armen efter sprutan som han fick,och lilla Lucas han hade fått feber under natten så han va lite hängig hela dagen.Magnus va till Åmål en sväng för att se om vi kunde få hjälp med bilen men fick ingen tid förän nästa vecka, så när han kom hem sprang Annica ut på stan för att handla hem allt som saknas i matväg,och oj vilket spring det blev en mat kasse där och en där, men så blir det ju när man ska ha saker från flera ställen.
Sen flydde Annica iväg till stallet för att pyssla lite med hästarna, undertiden så va Magnus hemma med barnen.På kvällen hade vi lite Fredags mys.

Återkommer efter helgen med en ny raport, kramiz.=)

Bad killarna!

411127-21

Då var det dax för fredags badet, som ni ser så gillar våra killar att bada.När dom ser ut som två russin så är det allt dax att plocka upp dom från badet, och sätta sig i soffan för att frossa i massor av godis och dricka.Vi måste ju kolla in Karl-Petter när han dansar.

Så här snygg blev jag...

411127-20

Har ni sett vilken snygg friss Gunilla fixa på mej,jag är jätte nöjd med min nya frisyr.

Nu ska Zeth bli snygg i håret!

411127-19

Här är Gunilla hemma hos oss och ska klippa Zeth.

Då var det Tisdag igen.

Idag så skulle Zeth varit på dagis men fick stanna hemma, han klagade över att det gjorde ont i örat i går kväll men när vi vaknade i morse så va det onda borta, men snuvan hade kommit istället så vi började med att ringa dagis och talade om att Zeth fick vara hemma.
Man vet ju aldrig om det börjar göra ont i örat under dagen och då är det ju bättre att vara hemma.Vi käkade lite frukost sen gick vi till Hörnan eller ja vi fick faktiskt åka med min kompis Jessika som oxå skulle dit,när vi kom dit så fick Zeth göra en magnet råtta som nu sitter på kylskåpet den blev jätte fin.
Lucas han var lite över allt och kollade på vad dom andra barnen gjorde,sen tog vi en fika som vi alltid brukar göra där, Lucas fick lite gröt men sen ville han allt ha en bulle precis som vi andra.
När vi va där så fick jag ett roligt samtal på mobilen, Lucas har fått en plats hos en dagmamma och ska börja där i mitten av Februari gissa om jag blev glad.
Jag ska ju börja jobba första Mars så de har varit lite oroligt om man skulle ha fått någon plats till han men nu är det klart,Zeth han har kvar sin dagisplats så där har det varit lugnt.
Jag ringde direkt till Magnus och talade om den glada nyheten för han.
När det va slut på Hörnan så åkte vi hem och fixa lite lunch det fick bli fiskpinnar och mos idag, Zeth käka två stora portioner men sen fick det vara bra.
När vi va klara med maten så kom barnens morbro Níclas och hans fru Helené med presenter till barna,Lucas fick en ny jack och en fin röd tröja och Zeth fick en mjuk go tröja som va mörk blå med gröna ränder.
När han fick den sa han att denna är lika mjuk som mammas morgonrock denna ska jag sova i, men de får vi allt sen om de blir nått av....
På eftermiddagen har vi tagit det lugn titta lite på film, barnen har vilat lite och under tiden passa jag på att städa, sen var det dax att ställa sig vid spisen ingen för att fixa kvälls maten.
Sen fick det bli lite lek och bus innan det var dax att få barnen i badet, nybadade och lite trötta kolla vi på Bolibompa men knapt han det sluta så sov båda barnen och nu sitter jag här vi datorn och skriver för sen är det dax för mej att ta kvällen, titta lite på tv och sen får det bli god natt.

Kramizar Annica =)

Ännu en helg avklarad!

Då va det Söndags kväll igen, och ännu en helg är till ända.
Idag har vi inte gjort så värst mycket, Annica har stått vi spisen nästan hela dagen för att göra matlådor till Magnus som ska ligga borta på jobb under veckan.
Under tiden va Magnus med barnen och kollat på tv bla och busade.
På eftermiddagen så åkte vi till Annicas bror Niclas och hans familj och tog en kopp kaffe och pratade lite. Vi blev till slut sittande framför deras tv för att kolla in skidskyttet, och det gick ju bra för Ferry han kom ju tvåa.
När vi kom hem så tog Annica och Zeth en snabb sväng till ICA medans Magnus gav lill plutten gröt. Sedan kom äntligen jul sakerna upp på vinden som har stått i ett hörn ner packade och väntat på att bli upp flyttade men nu äntligen är det gjort.
Lite senare så åkte Annica ut till hästen Boje som skulle få ett nytvättat regn täcke, det va något skitigt och med tanke på det blöta och leriga vinter vädret så är det ju inte så konstigt.
Magnus stannade hemma med barnen, han passade på att packa väskan som ska med under veckan. Snyfft det kommer bli tomt när han åker men han är ju snart hemma igen, och under tiden så kommer Zeth vara herren i huset. Det brukar han säga att han är när pappa är borta.
Undrar vem som har sagt de till honom???? hi hi hi
Ha det tills nästa gång...

Zeths bästis

Zeths bästis

Här är Zeths bästis Dennis hemma hos oss och leker. Vi brukar även kalla honom för "lill Dennis". För Zeth och Lucas kusin heter oxå Dennis. Zeth och Dennis är lika gamla det är bara 18 dagar i mellan dom. Ibland kan man nästan tro att de är bröder, för de är lika på så många sätt.

Vilken Blåst.

Vilket blås väder det har varit i helgen.

Igår var Annica, Magnus o Lucas till Karlstad o hälsade på Jesper, Josefine o lillla Adrian.
Adrian var så liten o söt. Vi sa: tänk att det var 11 månader sedan Lucas var så liten. Det har man svårt att tänka sig när man ser honom idag.
Zeth var hos sin kompis Jakob o lekte.

Vad som sker idag vet vi inte än. Jag måste packa en väska o göra matlåder för nästa vecka. Jag ska upp till Charlottenberg o jobba nästa vecka. Så det blir borta liggande igen.

Vi hoppas att alla våra vänner har en trevlig helg.

vid tangenterna
Magnus

Själv Porträtt

Själv Porträtt

Zeth har tagit en bild på sig själv.
- Jag måste ju pröva å se om de blev bra.

Mamma o Lucas

Mamma o Lucas

Denna bilden tog Zeth på mamma o Lucas när vi var o hälsade på Elly o Kjell-Erik på Lenahia. Det var när vi var uppe i Branäs

Vilket Tråkigt Väder!!!!!

Nu var det ett tag sedan man skrev något, men det har inte hänt så mycket.
Vi är tillbaks i vardagen igen efter all ledighet.

Zeth är tillbaka på dagis där han leker med sina kompisar. Jag jobbar i Karlstad just nu och Annica o Lucas är på Hörnan ( en öppen förskola)ibland.

Här är det ett grå trist väder. Det regnar o blåser mest hela tiden.
Var är vintern???

Normalt borde det ligga en 1/2m snö nu vi är ju i mitten av Januari.

Zeth spelar spel

Zeth spelar spel

Här spelar vi spel med Zeth. Spelet heter Ali Baba

Annica o Dooley

Annica o Dooley

Här är Annica med Pierre o Elins katt Dooley. Detta är en av de få gånger någon får plocka upp henne.
Fotografen heter Zeth

Bilder Från Branäs.

Här är lite bilder från våran resa upp till Branäs. Alla bilder är tagna med Zeths nya kamera. Den fick han i julklapp av Pierre o Elin. Många av bilderna har Zeth tagit själv. Han är en jätte duktig fotograf.

Pappa, Zeth o Lucas

Pappa, Zeth o Lucas

Här sitter pappa, Zeth o Lucas på golvet hos Elly o Kjell-Erik i deras nya kök.

Lucas

411127-12

Lucas leker på golvet hemma hos Pierre o Elin i Branäs. De hade mycket grejer man var tvungen att undersöka

Zeth o Elin

Zeth o Elin

Denna bild har Zeth tagit med sin nya Digitalkamera. Den fick han i julklapp av Pierre o Elin.
Bra bild eller hur?

Pierre öser snö över Zeth

Pierre öser snö över Zeth

Zeth lekte en hel del ute i snön. Här öser Pierre snö över honom. Zeth tyckte det var gôr skôj.
Det kom så mycket att vi inte kom ut med bilen.

En massa snö!!!!

En massa snö!!!!

Det kom en massa snö när vi var upppe i Branäs, och det var gôr skôj att leka i den. Fast det var lite djupt på sina ställen.

Spelar TV-spel

Spelar TV-spel

Här sitter Zeth o Pierre och spelar Tv-spel. Zeth är helt inne i spelet.

Hemma igen.

Nu är vi åter på hemmaplan efter en helg i Branäs. Vi hade ett riktigt bus väder under helgen. Det kom ca 3-4decimeter snö där uppe det senaste dygnet.
Idag när vi skulle åka hem så var det ett j...a väglag.
Dåligt plogade vägar med snömodd hela vägen från Branäs ner till Grums. E18 var ren från snö. Det tog 3timmar hem, man kunde inte köra fortare än 60-80km/tim. Men nu är vi äntligen hemma. Nu är det slut på ledigheten, man börjar jobba imorgon igen. Åter till vardagen.

Nu Snöar det!

2008-01-03
Idag snöar det igen. Det är så dax att börja med det nu. Vi som hoppats på en vit jul, men men bättre sent än aldrig.

I morgon åker vi till Branäs. där ska vi vara över helgen, vi ska hälsa på några bekanta till oss.

Kanske kanske så hinner vi med att åka lite skidor oxå.
Så efter helgen kanske det finns några nya bilder.

Vilka är vi?

Vi är en familj som består av mamma Annica, pappa Magnus, storebror Zeth & lillebror Lucas.
Vi bor i Säffle som ligger i Värmland. Säffle ligger vackert beläget vid Vänerns strand. på denna blogg kommer vi att skriva och visa bilder på oss och vad som händer oss under det kommande året. vi hoppas att ni som är våra vänner som inte bor oss nära längre kommer att ha glädje av denna blogg.

Brödraskap

Brödraskap

Storebror Zeth tillsammans med lillebrorsan Lucas. Zeth älskar sin lilllebror

Våran vän Boje

Våran vän Boje

Detta är en bild på mamma, Zeth och barnens häst. Boje heter han och han är en shettis på 12 år.

Morfars båt

Morfars båt

Här har vi pappa Magnus med barnen på morfars båt. Vi ska ut på en tur tillsammans med morfar o Marianne

Makrillfiske

411127-4

Zeth försöker fånga en o annan makrill när vi var på kusten. Tyvärr var inte fiskelyckan så god

Liten men ändå väldigt nyfiken

411127-3

Lucas är nyfiken på vilka julklappar som är hans.

Våra barn

411127-2

Detta är våra två älsklingar Zeth o Lucas

Zeth o hans kompis

Zeth o hans kompis

Zeths lucia firande på dagis. Detta är hans bästa polare Jakob

RSS 2.0