Då var det dax att uppdatera igen....

Nu äntligen har vi fått fart på datorn så nu ska vi kunna skriva lite oftare om vad som händer här hemma.
Magnus har börjat jobba igen efter att ha varit sjukskriven och inte nog med de han blev förkyld på samma gång oxå, och de va inte bara han som har varit dålig både Zeth och Lucas har varit jätte dåliga dom fick magsjuka och spysjuka samtidigt och inte nog me de dom blev dessutom förkylda.
Som tur va så klarade sig
Annica från alla dessa baciller och kunde sköta om sjuklingarna.
Annica har börjat att jobba igen efter att ha varit mamma ledig och de känns jätte kul att få vara tillbaka igen på jobbet, allt funkar jätte fin med att ha barnen på dagis och dagmamma men vist känns de lite ovanligt att inte ha dom kring sig när man är va de.
Så dom dagar som man är helt själv vet man inte riktigt vad man ska göra, ska man städa och fixa lite eller ska man ligga på soffan eller vara ute.
Annars så har det faktiskt inte hänt så jätte mycke, Lucas har fått ett eget rum och det fuknar bra han sover som en PRINS, så nu har mamma och pappa sovrummet för sig själva eller nja inte riktigt Zeth tycker om att komma in till oss ibland och sova i vår säng.
Så för er som har varit hemma hos oss och vet hur det såg ut förut så har det skett lite förändringar, där vi hade matsalsbordet förut har nu blivit Lucas rum och matsalsbordet står nu i tv-rummet.
Just ja, Annica har klipp av sig sitt långa hår och är nu jätte kort, hur skönt som helst, men gissa om det blev kallt om örat så nu är det att börja ha mössa på när det är kallt ute.
Lucas har börjat att ta sina första stapplande steg har tar 3-4 steg själv utan stöd men med gåbilen som han har går det desto bätter så man får passa sig när han får upp farten.
Hans favorit ord just nu är Titta, och det är viktigt att man ska titta oxå på de han pekar, och jisses vilket temprament den grabben har om han inte får som han vill eller om det inte är nått som är bra ja då visar han de med både svarta blickar och att slå med handen.(undra vems humör han fått de efter)
Han har även börjat att säga mamma och pappa men de är mest när han känner för det, böcker är nått som är en av hans favorit saker och hämtar gärna en av alla som han har och visar bestämt att man ska titta i den och härma dom olika djur eller vad som det nu kan vara i boken.
Zeth är en toppen storebror som gärna leker med sin bror men när de blir alltför jobbigt så stänger han dörren till sitt rum och stannar där ett tag.
Nästa gång ska vi försöka att lägga in lite bilder somm
ni kan titta på, så till dess får ni alla ha det så bra.......

RSS 2.0