Ännu en helg avklarad!

Då va det Söndags kväll igen, och ännu en helg är till ända.
Idag har vi inte gjort så värst mycket, Annica har stått vi spisen nästan hela dagen för att göra matlådor till Magnus som ska ligga borta på jobb under veckan.
Under tiden va Magnus med barnen och kollat på tv bla och busade.
På eftermiddagen så åkte vi till Annicas bror Niclas och hans familj och tog en kopp kaffe och pratade lite. Vi blev till slut sittande framför deras tv för att kolla in skidskyttet, och det gick ju bra för Ferry han kom ju tvåa.
När vi kom hem så tog Annica och Zeth en snabb sväng till ICA medans Magnus gav lill plutten gröt. Sedan kom äntligen jul sakerna upp på vinden som har stått i ett hörn ner packade och väntat på att bli upp flyttade men nu äntligen är det gjort.
Lite senare så åkte Annica ut till hästen Boje som skulle få ett nytvättat regn täcke, det va något skitigt och med tanke på det blöta och leriga vinter vädret så är det ju inte så konstigt.
Magnus stannade hemma med barnen, han passade på att packa väskan som ska med under veckan. Snyfft det kommer bli tomt när han åker men han är ju snart hemma igen, och under tiden så kommer Zeth vara herren i huset. Det brukar han säga att han är när pappa är borta.
Undrar vem som har sagt de till honom???? hi hi hi
Ha det tills nästa gång...

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Det är bra att Zeth tar hand om sin mamma! =)

2008-01-21 @ 21:17:58
URL: http://ashtanga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0