Dålig start på Måndags morgonen.

Så var det Måndag igen Magnus har åkt iväg för att jobba och kommer inte hem förän på Torsdag och det är alltid lika tråkigt men så är det som tur är kommer han ju hem igen.Nu till den dåliga starten, morgonen hade ju kunnat börja lite bättre än va den gjorde,vi går upp som vanligt käka lite frulle och byter sen om för Zeth skulle till dagis.
När mamma byter om på Lucas kommer Zeth med en hand över ena ögat då har han ramlat ner från soffan och slagit i ögat i bordet så de va snabbt på med en kall handduk över ögat för att kyla ner svulnaden,som tur va gick det bra men vi får räkna med att det nog kommer att bli blått.
Men sen bar det iväg till dagis efter lite tjat,när vi väl va där hade Zeth så brott in till sina kompisar att han glömde att säga hej då till oss.
Vi tog en promenad till Hörnan där vi fika och Lucas fick leka lite,sen gick vi hem och fixade lite lunch moster Ann-Charlotte kom på besök så vi käka lite tog en kopp kaffe.
Så var det dax att hämta Zeth på dagis,och vilket härlig väder vi fick på eftermiddagen så vi tog en lite längre väg hem, när vi kom hem så lekte vi alla på golvet barnen hade brottar stund med mamma.
Sen tog det inte lång stund innan det var Bolibompa och dax för barnen att lägga sig.

Kramizar Annica =)

Kommentarer
Postat av: Syster yster !!!!

Tack för mat & kaffe ;)

2008-01-28 @ 21:16:24
Postat av: Ann-Sofie

Aotch! Stackars lille Zeth som gjorde illa sitt öga. Hoppas han mår bra nu! Kram

2008-01-29 @ 23:14:39
URL: http://ashtanga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0